Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Schneiderová (51) si užívá dovolenou v Thajsku, odkud svým fanouškům poslala i slunné pozdravy v plavkách. Oblíbená herečka oslaví už za dva měsíce padesáté narozeniny, ale na její skvostné postavě ani tváři to není vůbec znát.

Všechny fanoušky ovšem odzbrojila snímkem, který pořídila, když se šla v bikinách proběhnout na jednu z thajských pláží. Takový zadeček by jí mohly závidět i o generaci mladší kolegyně.

„Drahá Jitko, vypadáte senzačně. Pořádně si to užijte a buďte šťastná. Nepřející neřešte,“ vzkázala Jitce fanynka, se kterou se mnozí shodují. „Miluju vaše poslední příspěvky, je z nich cítit ten optimistický pohled na svět,“ uvedl další příznivec.

Jitka a její partner Lukáš frnkli do Asie už před několika dny. A to nejen na krásnou dovolenou, ale také byli hosty na svatbě svých přátel, kde nechyběl ani herec Jiří Macháček, který vlastní v Thajsku nemovitost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám