Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou oslavu rozhodně nečekala. Když Simona Stašová (69) dorazila na své představení, čekal ji v Divadle Lucie Bílé pořádný šok. Během reprízy komedie Třináct u stolu, ve které hraje mimo jiné s Miroslavem Etzlerem, jí kolegové přichystali překvapení k jejím 69. narozeninám.

Ještě před představením překvapila Simonu Stašovou v zákulisí zpěvačka a principálka divadla Lucie Bílá (58), která jí dorazila popřát s partnerem Radkem Filipim a synem Filipem Kratochvílem. Společně jí tak všichni gratulovali k letošním narozeninám. „Jestli si něčeho vážím, tak právě toho, že tato dáma, herecká legenda a obrovská osobnost, hraje v mém divadle a dělí se se mnou v šatně o stoleček. Simonko, jsem moc šťastná, že tě mám. Hlavně se mi opatruj, buď zdravá a spokojená. Milovaná už jsi - protože my tě s Radečkem milujeme moc,“ přála své kolegyni Lucie Bílá.

Majitelka divadla obdarovala oslavenkyni obří kyticí bílých růží, sadou svých ručně vyrobených šperků a dortem, který pro ni upekla švagrová Adéla Zaňáková. „Já jsem si říkala, že mě dnes asi čeká nějaké překvapení, ale tohle jsem tedy netušila. Moc si toho vážím a děkuji Lucii, že tu mohu být a že Divadlo Lucie Bílé už je tak trochu i moje divadlo,“ reagovala na nečekanou oslavu Simona Stašová.

Po odehrání představení popřáli Simoně Stašové na jevišti také její kolegové a ředitel divadla Karel Zaňák. Publikum jí pak tleskalo a přálo vstoje. Příští rok čekají Simonu Stašovou kulaté 70. narozeniny, které plánuje oslavit na stejné scéně, a to premiérou inscenace Cena za něžnost podle slavného filmu s Shirley MacLaineovou a Jackem Nicholsonem. V představení se na jevišti opět potká s Miroslavem Etzlerem.

Reklama

Další články

Načítám