Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) si nadále užívá pohodu a klid ve svém druhém domově. S rodinkou před časem odletěla do Dominikánské republiky, kde jim vůbec nic nechybí. Simona se neustále udržuje ve formě běháním a cvičením, což se pozitivně projevuje na její postavě.

Není divu, že se klidně nechá zvěčnit v bikinách, v nichž vystavuje své pověstné vysportované křivky. Běh ostatně považuje za svou ranní meditaci. Krainová si s manželem Karlem Vágnerem ml. pořídila v Dominikánské republice bydlení. Tráví tam se syny skoro celou zimu.

„Kluci budou chodit do školy v Česku i v Dominikáně. Tam nastupují do španělsko-anglické školy,“ prozradila loni Super.cz Krainová s tím, že vzdělání synů rozhodně nebude ohroženo.

„Je tam velmi dobré školství, jsou tam zahraniční školy, kvalitní. Napůl bude jejich výuka ve španělštině a napůl v angličtině. Uvidíme, jak to tam dětem půjde. Bude to pro ně zátěžová zkouška. Oni mají ale stejně nastavenou hlavu jako my s Karlem. Když člověk nic nezkusí, nic nezažije. Jdou v našich šlépějích,“ těší Krainovou, která může skoro celý den trávit v plavkách.

„Máme tam úžasnou komunitu Čechů, cítím se tam jako doma,“ pochvalovala si Krainová.

Reklama

Další články

Načítám