Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) občas vzbuzuje vášnivé diskuse mezi svými fanoušky. Prostořeká modelka se s nikým nepáře, a tak se sama stává terčem negativních komentářů. Útoky hejtrů si někdy vyloženě užívá a cíleně je provokuje. Zkrátka si z jakékoliv kritiky nic nedělá.

I tentokrát si myslela, že společně se svým manželem Karlem Vágnerem ml. vzbudí rozruch a hejtři budou mít v diskusích na sociálních sítích doslova žně. Stal se ale pravý opak. Krainová je momentálně s rodinkou v Dominikánské republice. Odtud zveřejnila video svého syna Maxe (13), který seděl na klíně tátovi a řídil auto v prázdné ulici, což se samozřejmě nesmí, a Simona to moc dobře ví.

Čekala proto odsuzující reakce. V komentářích se ale místo hejtů vyrojily vzpomínky na dětství. „Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Už mi tady chybí trochu toho hejtu, tak do toho,“ vyzvala fanoušky na sociálních sítích.

Ti ale reagovali opačně a vzpomínali na své vlastní dětství, kdy s nimi táta jezdil na vesnici v autě. „Skvělá práce, tak to má být. Já řídil auto jako řidič už od jedenácti let, kdy mě táta nechával jezdit po okreskách, ale v tu dobu jsme měli raději motokrosovou motorku,“ nechal se slyšet miliardář a někdejší automobilový závodník Richard Chlad.

„Otec mě učil řídit ve třinácti, abych ho mohla prej vyzvedávat v hospodě,“ dodala s humorem Simonina fanynka. „Já to měl horší, já svému tátovi ukradl auto, když mi bylo osm,“ smál se další.

„Není už trošku velkej na to, řídit tátovi na klíně?“ vtipkovalo se u Simony Krainové ve velkém. Modelka tak hejtry tentokrát vyhlížela marně, ač je zvyklá, že se do ní lidi strefují pokaždé, když cokoliv zveřejní.

Reklama

Další články

Načítám