Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51)stále vydělává statisíce na sociální síti OnlyFans, kde ukazuje své tělo. Jak sama říká, stále se snaží udržet si styl, který nebude sprostý.

„Vybírám si tým lidí, kteří dělají v módní branži a mají cit a hranici. Umí nahotu zachytit tak, aby to nepůsobilo vulgárně a lascivně,“ řekla Super.cz Krainová.

Jedním zdrojem příjmů je pro ženy na OnlyFans měsíční členství uživatelů, tím větším příjmem peněz jsou pak osobní tajné fotky, které na zakázku posílají za tučnou sumičku mužům do zpráv.

„Je tam spousta mužů, kteří mě prosí o fotky a chtějí víc. Ale snažím se držet úroveň a není tam nic, za co bych se styděla. Ano, posílám soukromě. Jsou to zprávy, kam posílám zpoplatněné fotografie, které jsou pro ně něco navíc. Ale rozhodně nic sprostého,“ vysvětluje Krainová.

Co po ní muži chtějí? „Chodí mi i zprávy, abych poslala za 180 tisíc korun fotky, kde uvidí všechno. Asi bych za týden vydělala na jachtu, ale nechci dělat takové věci,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám