Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktivní životní styl a tělo jako bohyně i po padesátce. Simona Krainová (51) pravidelně zásobuje z Dominikánské republiky své fanoušky okamžiky ze svého života. Vedle toho dokumentuje i své každodenní tréninky, díky kterým se může chlubit dokonalým tělem.

V bikinách se tentokrát svůdně povalovala na břehu moře. Předvedla tak nejen ploché břicho, ale i vypracované nohy a pevný zadeček. „Slovo nejde neexistuje. Všechno jde, když fakt chceš a jdeš si za tím,“ svěřila se Krainová, která miluje běhání, přičemž se zápalem se pouští i do plavání a dalších sportů.

„Taky mi říkali, hele, počkej, až ti bude čtyřicet, všechno se zpomalí, začneš tloustnout, výsledky neuvidíš tak brzy. V padesáti už budeš v háji, přijde menopauza, to už je prostě věk, kdy tělo neposlouchá. No, moje tělo neposlouchá kecy a rady ostatních, jak žít a o čem snít, jak se mám chovat vzhledem ke svému věku. Nesním, žiju si svůj sen. Být fit a schopná se postavit na vlastní, svoji pílí vydřený nohy a stát na nich sebevědomě a v plný síle“ napsala k provokativním fotkám Simona, která ve cvičení, jak sama říká, jede bomby a motivuje další ženy.

Za svá slova sklidila Simona od svých fanoušků veskrze obdiv, i tak se našly ženy, které její rady příliš nenadchly. „Vaše arogantní chování tedy není nic moc – pro každého není opalování a cvičení středobodem celého vesmíru. Taktu a empatie, vzhledem k slovnímu projevu, se vám zjevně také nedostalo. Ale to tělo máte pěkný,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Hlavně nemusí bouchat dvanáctky ve fabrice. To se to pak cvičí a válí na sluníčku,“ napsala další z žen.

Zatímco některých se post Simony dotknul, její žhavé fotky v bikinách si našly i obdivovatele. „Simonko, půvabná mořská panna. Skvělý zadeček, nádherné nohy,“ napsal jeden z fanoušků. „Co dodat jiného, než že to děláš kur*vsky dobře. Na výbornou! Top forma na léto, které už máš částečně za sebou,“ připsal miliardář Richard Chlad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám