Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se po zveřejnění informace, že si otevřela účet na erotické platformě, dočkala tisícovek hejtů. Rozhodla se proto svůj první přízpěvek smazat a celou situaci lépe vysvětlit. Krainová chce svým fanouškům na placené platformě prý hlavně ukazovat profesionální akty, které jí ostatní sociální sítě blokují.

"Ráda bych se vyjádřila ke včerejší bouři na mých sítích ohledně mého nového profilu na platformě OnlyFans. Na řadu mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto... Už mě to fakt nebaví," vysvětluje Krainová.

"Několikrát se mi stalo, že mi fotky nezveřejnili nebo nutili k odstranění. Focení patří neodmyslitelně k mojí práci, mám ji ráda a ano, živí mě velmi dobře. Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde. A tak vám je umožním shlédnout pomocí jiné platformy a také vás nechám trochu více nahlédnout do mého soukromí," upřesnila modelka a nakonec poslala svým haterům vztaz.

"Buďme k sobě milí a tolerantní a nechme lidi žít, jak chtějí. Možná by nebylo od věci se trochu pousmát, než hned hledat chyby a soudit. Komu se to líbí, ať si to užije, a zbytek smutných moralistů, ať si dá tmavou čokoládu, zmírňuje stres a nasr..ost," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám