Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel (30) má za sebou několik zpackaných vztahů. Několikrát se dokonce i zasnoubila, avšak k oltáři se ve svatebním zatím nepodívala.

Ovšem není všem dnům konec. Adéla nedávno oznámila, že je opět zamilovaná, a identitu svého milého už odhalila i na sociálních sítích, ač dle svých slov nechtěla.

„Nechtěla jsem přítele ještě zveřejňovat, ale bohužel už jsem udělala tu chybu, tak to řeknu. Otočila jsem na něj během streamu kameru, i když jsem nechtěla. Moc mě to mrzí a nepřeji si, abyste měli jakýkoliv kecy na mého přítele, protože on je moje rodina a budu s ním, i když se vám to nelíbí. Je to můj život a nikdo mi to života kecat nebude,“ uvedla Adéla rázně ke dvěma fotografiím svého partnera, se kterým je spokojená i po vzhledové stránce.

„Náhodou, mám moc pěkného chlapa a jsem s ním šťastná a spokojená jako nikdy v životě. Takhle jsem ještě nikdy v životě nikoho nemilovala, jako miluji jeho. Můžete cokoliv zkoušet, ale náš vztah je tak silný, že spolu už vydržíme napořád a všechno spolu zvládneme. Budu se prostě přítele zastávat navždy. Je strašně moc hodný chlap, pozorný a hlavně pracovitý,“ napsala k příspěvku se slovy, které by klidně mohla jednou použít právě u oltáře.

„Tady mu to strašně moc sekne a jsem pyšná, že mám tak pěkného muže. Všechny holky mají smůlu, je můj. Navždy budu stát na jeho straně a po jeho boku v dobrém i ve zlém,“ dodala.

U zamilovaného příspěvku se po chvíli objevilo spousty reakcí. Dle jedné z fanynek prý dokonce může jít o seznamkového podvodníka, který vypisuje vícero ženám.

„To je ten chronickej vypisovač na seznamce. Vypisuje všem ženským s profilem. Tehdy psal mně, kolegyni a kámošce. Dávám tomu měsíc. Znaly jsme i holčinu, se kterou byl. Ty dárečky jsou jen začátek. Pak najednou bude potřebovat finančně pomoct a pak bude mít zase Adél holou zadnici,“ upozornila. „Moc bych tomu nevěřila,“ podotkla další. „Ty vole, fakt vypadá jako Enrique Iglesias,“ vzkázala sledující, se kterou Adéla souhlasí. Zda tentokrát půjde o toho pravého, už ukáže jen čas.

Reklama

Další články

Načítám