Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se stala maminkou. Prvorozeného syna, kterého s partnerem Adamem přezdívali během těhotenství Hrášek, přivedla na svět v neděli 10. března.

„Naše největší láska Hugo,“ napsala Shopaholic Nicol k fotce s novorozeným chlapečkem v náručí a hned se rozepsala také o náročném porodu, kterým si prošla. „Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká,“ svěřila se s tím, že průběh porodu nebyl jednoduchý.

Ještě před měsícem se Nikola chlubila na Instagramu rostoucím bříškem v prádle. Jak nyní přiznala, následující týdny nebyly snadné. „Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme,“ svěřila se influencerka, která nešetří chválou svého partnera.

„Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ dodala Nikola, která připsala „Držte nám palce“.

Ke zprávě o narození syna jí začali kolegové a fanoušci hned gratulovat. „Držíme! Vítej na téhle planetě, Hugo,“ napsala spisovatelka Radka Třeštíková. „Vítej, Hugoušku! A gratulace všem třem! Strejda Milda,“ připsal Milan Peroutka, se kterým Nikol moderovala Snídani na Nově. „Nikolko, přeju, ať už je všechno v pořádku, a gratuluju! Všechno to zvládnete,“ připsala herečka Jenovéfa Boková. S gratulacemi se přidala Anička Slováčková, Aneta Vignerová nebo Iveta Lutovská.

Reklama

Další články

Načítám