Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol je na konci třetího trimestru. Každý den tak může přijít na svět její syn, kterému s partnerem Adamem přezdívají Hrášek.

Oblíbená influencerka a hvězda Survivoru pravidelně informuje o své těhotenské cestě fanoušky na sociálních sítích. Krátce před porodem jim ukázala i bříško ve spodním prádle.

„Už se na tebe těším, ty můj malý zázraku,“ napsala k jemné černobílé fotografii, kde se objevily spousty milých vzkazů.

Se svými příznivci pak o něco detailněji pohovořila ve svém podcastu Nikolásky, kde se například svěřila, že už má každý večer poslíčky. Také se dle svých slov nějakou dobu strachovala, že nebude moct rodit přirozenou cestou.

„Od začátku mi říkali, že jsem měla nízko nasedající placentu. Je to nebezpečné v tom, že kdyby se ta placenta jakoby nevytáhla, tak bych nemohla rodit přirozeně. Čímž mě trošku od začátku ‚strašili‘ a já jsem z toho byla dost špatná, protože bych ráda rodila přirozeně. Teď to vypadá, že budu, protože tomu už nic nebrání. Neustále mi říkali, že kdyby se to nezlepšilo, tak bych musela jít na císařský řez, což mě mrzelo kvůli tomu, že bylo jinak vše v pohodě a věděla jsem, že to moc neovlivním,“ svěřila se Nikol o citlivém tématu, o kterém pohovořila až nyní z důvodu, že už je vše v pořádku.

Pokud jde o porod, tak u něj nebude chybět dula a ani její milovaný partner. „Upřímně si nedokážu představit, kdyby tam Adam nebyl. Mám v něm takovou velkou důvěru a chci, aby u toho momentu se mnou byl. I on tam chce být a přijde mi to jako takové společné dílo, které by mělo být i společně dokonáno,“ svěřila se půvabná blondýnka s úsměvem během povídání mimo jiné o třetím trimestru. V galerii se podívejte, jak to nastávající mamince sluší.

Reklama

Další články

Načítám