Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročném třídenním porodu je influencerka Nikola Čechová z porodnice konečně doma. Shopaholic Nicol, jak si na sociální síti přezdívá, přivedla na svět syna Huga a jedenáct dní po jeho narození ukázala fanouškům svou postavu.

Chlapečka přivítala s partnerem Adamem na světě 10. března. „Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku,“ svěřila se influencerka, která už je s chlapečkem z porodnice doma.

Snímkem malého syna v dupačkách se tak pochlubila svým fanouškům. Následně sdílela také to, jak se její tělo po porodu mění. „Břicho mám ještě takový želatinový a čára stále je,“ odhalila Shopaholic Nicol, která je sama překvapená z toho, jak je vše rychlé.

V legínách a mikině pózovala před zrcadlem a ukázala svou figuru ze všech úhlů. To, že před pár dny rodila, by poznal jen málokdo. „To tělo je neuvěřitelný, jak se rychle dává do kupy. Je nezvyk si moct lehnou na břicho zase,“ dodala novopečená maminka.

Reklama

Další články

Načítám