Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Shakira (47) si tento týden užila příjemný den ve společnosti zpěváka Rauwa Alejandra. Třicetiletý portorický hudebník se přitom teprve nedávno rozešel se stejně starou zpěvačkou Rosalíou, která platí především v rodném Španělsku a v latinskoamerických zemích za velkou hvězdu. Se Shakirou navíc nazpívala i duet Loca Despechá. Společnou píseň má přitom kolumbijská hvězda i s Alejandrem, a to loňský hit Te Felicito.

Ze Shakiry se pomalu stává Leonardo DiCaprio v sukních. Jen co se vedle ní mihne nějaký potenciální ctitel, hned jej s ní začnou média spojovat. Nyní se na Twitteru uživatele Alanis Marieg objevily fotografie, na nichž je vidět zpěvačka s Rauwou, jak se koupou v řece v Portoriku a společně s nimi i její dva synové Milan (10) a Sasha (8).

Teprve před pár dny přitom zpěvák oznámil na svém Instagramu rozchod se svou letitou partnerkou Rosalíou, s níž se dokonce teprve před čtyřmi měsíci zasnoubil. Celkem spolu strávili tři roky.

Několik měsíců už se rovněž hovoří o možném románku mezi Shakirou a sedminásobným šampionem Formule 1 Lewisem Hamiltonem. Naposledy byl ovšem v centru pozornosti hráč NBA Jimmy Butler (33), s nímž zpěvačka vyrazila na rande v Londýně. Během večeře se k sobě podle očitého svědka měli chovat důvěrně.

Zdá se, že Shakira od rozchodu s Gerardem Piquém může (povětšinou výrazně mladší) ctitele přehazovat vidlemi. Třeba takový Tom Cruise už od ní ‚dostal košem‘...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám