Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Shakira (47) rozdmýchala zvěsti o tom, že se sblížila s hráčem NBA Jimmym Butlerem. Fotografové je zastihli při odchodu z restaurace Novikov v Londýně. Přestože se snažili působit, že k sobě nepatří, a do restaurace dorazili pár minut po sobě krátce po desáté hodině, zůstali v podniku až do půl druhé ranní. Následně při odchodu každý zamířil ke svému přistavenému vozidlu.

Očitý svědek z restaurace prozradil Daily Mailu, že se k sobě uvnitř podniku chovali důvěrně a objednávali si koktejly a sushi. O náhodné setkání nejspíš skutečně nešlo, jelikož zpěvačka minulý měsíc sledovala Jimmyho zápas během finále NBA v Kaseya Cantru v Miami, když jeho tým Miami Heat nastoupil proti Denver Nuggets. Nedávno se rovněž vzájemně začali sledovat na Instagramu. V současnosti přitom Shakira sleduje pouze 159 lidí a basketbalista 481 uživatelů aplikace.

Od loňského rozchodu s dlouholetým partnerem a otcem jejích dvou synů Milana a Sashi Gerardem Piquém si zpěvačka nechávala nějaký čas na rozdýchání rozpadu vztahu, přičemž svému nevěrnému ex věnovala i pořádně pichlavý song, kde se navážela nejen do něj, ale i do jeho milenky Clary, s níž ji podváděl.

Posledních pár měsíců se hovoří o jejím sblížení s jezdcem F1 Lewisem Hamiltonem. Shakira je pravidelným VIP hostem na Velkých cenách a zvěsti o jejich románku nikterak nevyvrací. Oproti tomu svému nápadníkovi Tomu Cruisovi dala jasně najevo, že mu u ní pšenka nepokvete. Shakira totiž, zdá se, dává přednost mladším ročníkům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám