Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se tak nezdá, právě se díváte na muže, který je poměrně známým britským zpěvákem. Extravagantní Pete Burns (52), jež se stylizuje do vzezření vyumělkovaných silikonových pornohvězd, má za sebou spoustu plastickým operací a svou zvláštní image neopouští ani po padesátce. Takto si pochutnával na obědě v londýnské restauraci Blue Birds se svým přítelem.

Za všimnutí pak jistě stálo zpěvákovo tričko se vzorem dámských ňader. V kombinaci s jeho prazvláštním zjevem a potetovanými pažemi Pete opět nezklamal a poutal pozornost každého kolemjdoucího. Burns ale dokáže vypadat ještě šíleněji. Před časem nosil například piercing po celém obličeji, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Burns stál například u zrodu kapely Dead or Alive, kterou v 80. letech minulého století zakládal. Jeho slavným hitem byl například singl You Spin Me Round z roku 1985. Do povědomí široké veřejnosti se dostal i díky reality show Celebrity Big Brother, jíž se účastnil v roce 2006. O rok později už měl svou vlastní televizní show Pete’s PA.

Zajímavé je rovněž zpěvákovo soukromí. Rovných 28 let byl ženatý s kadeřnicí Lynne Corlett, a to až do roku 2006, kdy se rozešli. O pár týdnů později Pete oznámil zasnoubení se svým partnerem Michaelem Simpsonem, který následně zásnuby zrušil, aby se dvojice mohla dát opět dohromady a v červnu téhož roku se konal obřad. Soužití s mužem ale Burns nevnímal nijak idylicky a později prohlásil: „Gay manželství neklape, je lepší být ženatý se ženou.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám