Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozornost na sebe letos strhla Marika Šoposká (34) na předávání cen Český lev, kam dorazila v zelených šatech bez podprsenky. Tehdy prozradila, že kvůli modelu skoro nejedla. Nutné to ale nebylo. Herečka se svou štíhlou figurou nyní pochlubila jen v prádle.

S rodinou vyrazila na týdenní dovolenou do Malagy. Slunce, dobré jídlo a odpočinek na pláži, to je to, co po zkoušení nové hry potřebovala. „Minulý týden jsem se modlila, abych se dožila toho příštího a mohla čumět na moře,“ svěřila se herečka. „Teď vzpomínám, jak jsme před týdnem servírovali premiéru Štírů, jak jsem skoro měsíc nejedla a budila se každý ráno už s preventivní trémou,“ doplnila Marika, která má za sebou premiéru představení Štíři z února v divadle Studio DVA.

Dovolenou si tak naplno užívá a pochlubila se i snímky z pláže. V černých jednodílných plavkách s rafinovaným šněrováním na zádech ukázala svou ultraštíhlou figuru. „To je postavička, tiše závidím,“ napsala jí jedna z fanynek. Vedle černého modelu odhalila herečka, která je známá zejména díky roli Bibi v Ordinaci v růžové zahradě, tělo v krajkovém prádle.

„Mari, jste překrásná,“ nešetřili fanoušci po přidání videa v sexy prádélku komplimenty. „Nádherná bohyně,“ stálo v jednom z mnoha komentářů, které herečka ohledně odvážného pózování v prádle dostala. Po dvou dětech má Marika pro někoho vysněnou figuru a držením hladovky kvůli společenským šatům už se příště rozhodně trápit nemusí. Vedle divadla se na ni diváci mohou za pár měsíců těšit i v pokračování oblíbené kriminálky. „Teď nám půjde v srpnu do kin film Vlny, který točil Jirka Mádl. A začínáme točit druhou řadu Octopusu,“ svěřila se Super.cz herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám