Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) je aktuálně v jednom kole. Pilně zkouší nový muzikál Troja a své dny tak dělí mezi divadlo a domov. Přestože se toho nejdřív bála, práci stíhá i s několikaměsíčním synem Tadeášem, kterého stále kojí.

„Hrozně jsem se na to připravovala, psychicky, a možná i fyzicky. Myslela jsem si, že to bude horší,“ svěřila se Super.cz Jitka, která už před pár měsíci hledala chůvu, která jí s malým synkem pomůže.

„Vymýšlela jsem různé způsoby, že budu muset odstříkávat mlíko a podobně. Vše se nakonec ustálilo a myslím si, že to funguje dobře,“ svěřila se modelka, která už měla v divadle na návštěvě i prvorozenou dceru Rosálku.

Na zkoušce kostýmů se tentokrát zpěvačka předvedla v modelech, ve kterých se objeví na jevišti, a nutno říct, že to bude pastva pro oči. V ve zlatých šatech s korzetem, které na ni kostymérky ještě upravují, vypadá jako bohyně.

S kolegou Ondřejem Báborem pak při focení vtipně zapózovali a modelka předvedla své dokonalé nožky v rozparku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám