Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na podzim se stala Jitka Boho (32) dvojnásobnou maminkou. K prvorozené dcerce Rosálce přivítala na světě syna Tadeáše. Mateřství si modelka a zpěvačka užívá, a stejně tak i kojení malého chlapečka, se kterým ještě nepřestala.

„Kojím, ale začala jsem mu dávat i umělé mléko. Ne že bych se chtěla zbavit kojení, ale aby si zvyknul během dne. Kojím ráno, pak odpoledne, když přijdu i v noci, jsem odhodlaná nastavit prso celou noc, aby byl spokojený,“ svěřila se Super.cz modelka, která se od letních prázdnin pouští do zkoušení nového muzikálu Troja v Divadle Broadway.

Pro synka už před několika měsíci hledala chůvu, která by jí a jejímu partnerovi v péči o děti pomohla. Do divadla se tak už velmi těší, bude to pro ni zcela nová zkušenost.

„Tím, že nemám vůbec žádné zkušenosti z divadla, tak nejsem nervózní z toho, co bude v zákulisí. Ale když mi říkali, jak rychle to převlékání bude probíhat, tak to asi bude velký stres. Ale zažila jsem velký stres už ve Tváři, než jsem vyšla na jeviště, tak vím, do čeho jdu,“ prozradila Jitka, které brali na kostýmy také míry.

„Ty jsou plus minus stejné jako před těhotenstvím,“ prozradila modelka, která se těší především na množství kostýmů, které na jevišti vystřídá. „Je to tolik krásných šatů, kostýmy jsou překrásné a strašně se na to těším, bude to trošku taky taková přehlídka, vystřídá se jich tam docela dost,“ dodala Jitka Boho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám