Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Janu Bernáškovou (43) už její prvorozená dcera Justýna pravidelně doprovází do společnosti. Společně se tentokrát objevily na vánočním koncertu Milana Peroutky a ani tentokrát je nešlo přehlédnout.

Na party, která byla ve vánočním duchu, se obě také náležitě oblékly. Herečka většinou vsází na romantické a něžné modely, ale pro tuto akci udělala výjimku. Zvolila černé flitrové minišaty, ve kterých předvedla své nohy a byla nezvykle sexy.

Nepřehlédnutelná byla i její sedmnáctiletá dcera. Justýna oblékla na vánoční koncert stříbrný model a zvonové kalhoty doplnila krátkým topem. „Moc mě potěšilo, že Jana Bernášková s manželem a dcerou dorazili. Justýna Drábková a Prokop Zach se mnou společně na jevišti také pokřtili nový videoklip, který půjde ven 6. prosince,“ svěřil se Milan Peroutka.

Dcera Jany Bernáškové má za sebou zkušenosti s modelingem a stále více také koketuje s hraním.„ Justýna s Prokopem byli jako kmotři jasná volba, a to proto, že si v klipu oba zahráli hlavní role,“ svěřil se Super.cz po koncertu zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám