Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už když Eva Adamczyková (31) vplula během prvního přímého přenosu na taneční parket StarDance, mnohým bylo jasné, že se dost možná probojuje do finále. Souboj o krále a královnu tanečního parketu čeká soutěžící už tuto sobotu. A snowboardistka oslnila v show v řadě modelů.

Už v prvním díle byla Eva nepřehlédnutelná, a to ve žlutém modelu s odhaleným bříškem – a neskutečně jí to slušelo. Během soutěže se dokázala ale také proměnit v něžnou princeznu. A to například při valčíku v druhém kole, kdy oblékla bleděmodré šaty s rukávky. Pro filmový večer pak snowboardistka zvolila hudbu ze svého oblíbeného animovaného filmu a také na parketu se proměnila v Rebelku.

Tři desítky a ovace ve stoje získala od poroty v charitativním díle, kdy v jednoduchých černých šatech s vysokým rozparkem předvedla dechberoucí paso doble. Během devátého večera se pak díky sambě proměnila v pořádnou divošku. A postup do finále nejen ji, ale i jejího partnera dojal. „Člověk nechce, aby to končilo kvůli těm zážitkům a tomu, co prožívá. Samozřejmě se těším i na odpočinek, ale to ostatní mi bude určitě chybět,“ svěřila se Super.cz Adamczyková v devátém díle.

Ve finále se každý pár představí čtyřikrát. Eva tak zatančí svůj nejlepší standardní tanec, nejlepší latinskoamerický tanec, freestyle a nejlepší tanec celkově. Součástí večera bude společný tanec všech účastníků, na parketu se tak opět sejdou všichni soutěžící.

Reklama

Další články

Načítám