Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výjimečně nebyla nejstarší modelkou na akci. Vítězka Miss ČR 2002  Kateřina Průšová (40) totiž vlastní modelingovou agenturu, kde zaměstnává mladší dívky, takže si konečně mohla na setkání bývalých modelek připadat jako zajíček. I když v prosinci oslavila čtyřicáté narozeniny.

„To fakt,“ smála se. „Jsem opravdu ráda, že jsme se sešly. Začíná z toho být opravdu krásná tradice sejít se jednou za pět let. Jsem vděčná, že jsem v téhle missí rodině. 6. dubna do bylo 22 let od mého vítězství,“ pochvalovala si.

Kateřina vyhrála jako osmnáctiletá a přibývající roky si nebere k srdci. „Co můžu dělat, věk je to jediné spravedlivé pro nás pro všechny. Nemůžu říct, že jsem se na čtyřicítku těšila, ale už to padlo, smířila jsem se s tím, nic jiného mi taky nezbylo, a cítím se fajn,“ svěřila se.

Na čtyřicet ostatně Kateřina nevypadá. „Starám se o sebe, stárnu s grácií a jsem v pohodě. Důležité je, že jsem zdravá. O tělo se starám hlavně zevnitř. Pořád sportuji, ale už ne tolik. Spodní prádlo už nepředvádím, modeling jsem z velké části dala na druhou kolej a věnuji se hlavně produkci,“ dodala Průšová, které to na akci seklo v obtažených černých šatech s odhalenými zády. „Myslím, že jsem zvolila dobře, cítím se v nich skvěle. Jsou sexy, jsou šik, každej by mě svlík’,“ zažertovala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám