Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V každém díle pořadu Agáta a Vincent: Taky názor dostávají sourozenci Agáta Hanychová (38)Vincent Navrátil (27) také otázku od Super.cz. Ta z posledního dílu byla opravdu na tělo: užil si některý z nich někdy sex na jednu noc? A kolikrát?

Zatímco Vincent přiznal, že párkrát se mu to v životě stalo, zpravidla prý po bolavém rozchodu, kdy potřeboval zahojit rány, jeho sestra nám tvrdila, že takovou zkušenost nemá. „Proč mi lžeš?“ konfrontoval ji brácha. „Nelžu,“ stála si za svým Agáta. „Protože byl zrovna den?“ střílel si Vincent ze sestry.

Agáta poté vše uvedla na pravou míru. Sex na jednu noc se jí prý nepřihodil proto, že s dotyčným poté vždy začala chodit, byť třeba jen na měsíc. „Já jsem se pak vždycky zamilovala, my nejsme tak bezpáteřní jako vy muži,“ řekla modelka.

Závěrem Agáta vyzvala všechny slečny, kterým se Vincent po společně strávených chvilkách třeba už neozval, aby jí napsaly, že je utěší. Tím si ale pěkně naběhla. „Takže, Sparta Praha, pokud byste chtěli taky utěšit, napište zase mně,“ zakončil Navrátil se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám