Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Adèle Exarchopoulos je známá mimo jiné díky snímku Život Adèle, v němž si zaskotačila s kolegyní Léou Seydoux. Letos se Adèle blýskla ve filmu Míjení, a i v něm si měla střihnout postelovou scénu, tentokrát s mužským kolegou Franzem Rogowskim. Po Životě Adèle se jí ale do filmových hrátek nechtělo, a tak si dupla a dala tvůrcům na srozuměnou, kde jsou její hranice.

„Řekla jsem režisérovi, že nemám problém se sexuální scénou, ale nechci, aby lidé viděli moje tělo jako předtím, takže to musíme vymyslet,“ uvedla v rozhovoru pro Vogue s tím, že režisérovi primárně stejně nešlo o obnažení jejího těla.

Adèle se tedy dost ulevilo, explicitní postelové scény v Životě Adèle jí totiž nebyly zcela příjemné. Stejně jako kolegyni Seydoux, jak přiznaly ve společném rozhovoru pro Daily Beast.

„Chvílemi to bylo ponižující. Připadala jsem si jako prostitutka,“ přiznala Léa. „Režisér používal tři kamery, a když před nimi šest hodin předstíráte orgasmus, není to jen tak,“ dodala.

Adèle kolegyni doplnila, že většina tvůrců se neodváží chtít po herečkách to, co Abdellatif Kechiche. Měly dokonce falešné vaginy, aby neodhalily vlastní intimní partie. Obě se shodly, že některé věci byly až příliš nechutné točit, a obecně bylo natáčení pro obě velmi náročné.

Po takové zkušenosti není divu, že se Adèle do svlékání a sténání před kamerou už tolik nechce. Má nejspíš vybráno na nějakou dobu dopředu.

Související témata:
Adèle Exarchopoulos
Film Život Adèle

Reklama

Další články

Načítám