Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) v únoru opět začíná točit Ordinaci v růžové zahradě 2. Diváci se tak mohou zase těšit na postavu Ivety. Ženy, s níž se osud nemazlí, přesto to nevzdává.

Moc se na to těším. Já jsem asi rok točila svoji postavu Ivety, zmítané osoby, která měla problémy s alkoholem a která se odešla léčit. Začátkem února začíná její příběh. Navrací se z léčebny a pomalu se vrací zase do děje. Moc se těším, nečetla jsem ještě dál scénáře, ale věřím, že ten příběh bude zajímavý. Těším se na celý tým,“ řekla Kateřina Super.cz.

S návratem do seriálu herečka počítala. „Já jsem to věděla, že se Iveta bude vracet. Jen několik měsíců byl její příběh upozaděn. Ale věděla jsem, že se zhruba touto dobou budu vracet, tak mám radost. Těším se na to. Já pracuji ráda,“ řekla Brožová.

Radost z práce tak přichází v době velkého smutku, nedávno Kateřina přišla o milovaného pejska, kterého dala na hlídání jedné klinice, odkud se zaběhl a srazil ho vlak. Vůči klinice nyní podniká právní kroky, do toho pociťuje ještě následky nemoci.

V poslední době jsem bojovala se zdravím, myslím, že jsem měla asi covid. Vypadalo to na chřipku, ale myslím, že to byl covid, a nějaké následky zůstaly, tak to není úplně příjemné,“ dodala Kateřina Brožová, kterou osobně můžete vidět například v pražském Divadle Palace v komedii A do pyžam!.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám