Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To nejhorší, čeho se Kateřina Brožová (56) obávala, se bohužel naplnilo. Její zaběhnutý pes Jordy se už domů nevrátí. Srazil ho vlak.

Herečka odletěla na lednovou dovolenou a svého milovaného pejska, který měl zdravotní problémy, nechala na klinice, aby o něj bylo dobře postaráno. Při venčení ho ale personál pustil z vodítka a rhodéský ridgeback utekl, pravděpodobně hledat svou paničku. Poblíž pražského Zličína ho následně srazil vlak.

Zabili mi mého miláčka. Svěříte člena rodiny, pro kterého byste dýchali, veterinární klinice, aby bylo o něj po nezbytnou dobu postaráno, kdyby přišel zdravotní problém. Oni ho pustí při venčení z vodítka, ač ho neznají a nevědí, jak bude reagovat, i když je to starší a ne úplně zdravý pes,“ svěřila se zdrcená Kateřina Super.cz, která se smutnou zprávu dozvěděla v letadle, protože se předčasně vrací z dovolené rovnou do Prahy.

Reklama

Další články

Načítám