Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Tina Malone, známá například ze seriálů Brookside či Shameless, zažívá zřejmě nejtěžší chvíle v životě. Přišla o milovaného manžela Paula. Příčinu úmrtí svého chotě, jenž byl bezmála o dvě dekády mladší, neupřesnila.

Malone v prohlášení na svém profilu na síti X ve středu večer uvedla: „Píšu to s obrovským žalem, můj manžel Paul Chase Malone dnes ráno zemřel. Jsme úplně zdrceni.“ U příspěvku se okamžitě začaly množit zprávy od fanoušků se slovy podpory a vyjádřením soustrasti.

Pár společně vychovával jedenáctiletou dceru Flame. Herečka je maminkou ještě dcery Danielle (41), kterou počala během vztahu jako náctiletá, když jí bylo 18 let.

Tina a Paul si prošli manželskou krizí, na čas šli dokonce od sebe, ale opět k sobě našli cestu. Po devíti letech od svatby se v roce 2019 rozešli, ale o několik měsíců později se k sobě vrátili. Herečka v rozhovoru pro časopis Closer v roce 2020 vysvětlila: „Naše láska nikdy nezmizela, teď na věcech pracujeme. Naše problémy byly umocněny depresemi, ale naučila jsem se, že v těžkých časech musíte táhnout za jeden provaz, a ne se rozdělovat.“

Poslední veřejné snímky manželů byly pořízeny loni v srpnu během jejich romantického pobytu v Liverpoolu, když slavili 13. výročí svatby.

Související témata:
Christina Malone

Reklama

Další články

Načítám