Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický televizní moderátor Jonnie Irwin (†50), který bojoval s rakovinou ve čtvrtém stadiu, před několika týdny navždy odešel. O jeho smrti informovala zdrcená manželka, která s ním má tři malé děti. Díky silné vůli a statečnému boji se moderátorovi podařilo jeho nevyhnutelný konec o několik let odsunout.

Jonnie Irwin měl skvělý život. Báječnou práci v televizi, kde moderoval pořad Escape to the Country, a rodinu s úžasnou manželkou, do které postupně přibyly tři děti. V roce 2020 ale přišla zdrcující zpráva. Poté, co na jedné z cest začal vidět rozmazaně, nastala série lékařských vyšetření a přišla diagnóza rakovina plic ve čtvrtém stadiu. Tvůrci pořadu ho vyplatili, a tak s prognózou šesti měsíců rázem navíc skončil bez práce.

S rakovinou bojoval ze všech sil, později ale přiznal, že nemoc metastazovala do mozku a jeho osud už nejde zvrátit. Přesto se díky léčbě jeho život prodloužil z měsíců na roky a on si ještě mohl užít svých tří synků, nechal opravit dům a snažil se všemi možnými způsoby zabezpečit rodinu. Pro své děti navíc natáčel videa, protože se bál, že si ho jako tatínka nebudou pamatovat. První z jeho synů se totiž narodil v roce 2018, další chlapci přišli na svět jako dvojčata v roce 2020.

A teď přišla smutná zpráva. Jonnie Irwin svůj boj o život bohužel prohrál. O jeho smrti informovala zdrcená manželka Jessica. „S láskou vzpomínám. S těžkým srdcem sdílíme zprávu o Jonnieho smrti. Opravdu pozoruhodná duše, statečně bojoval proti rakovině, s neochvějnou silou a odvahou. Jonnie se dotkl životů mnoha lidí svou laskavostí, vřelostí a nakažlivým duchem,“ napsala v prohlášení. A později dodala, že si nedovede představit život bez svého manžela a otce svých dětí a jeho smrt jí stále nepřipadá skutečná. Zároveň poděkovala všem lidem za podpůrné zprávy.

Související témata:

Další články

Načítám