Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už sedm let, kdy Ondřej Rančák na konci února v roce 2017 poklekl před Anetou Krejčíkovou (33), a to přímo během divadelního představení na prknech Divadla Na Fidlovačce. Ta tehdy šokovaně souhlasila.

Aneta a Ondřej spolu mají dvě děti, manželi se ale zatím stále nestali. Jelikož je sedmička číslem úspěchu, vítězství a pro mnoho civilizací vždy znamenala štěstí, zajímalo nás, zdali se v plánování veselky přece jen něco nezměnilo a Aneta se brzy nestane vdanou paní.

Nevím, já už jsem se smířila s tím, že se v tomto životě nevdám. Ale mně to nevadí. Samozřejmě se mi líbí představa toho dne, kde je strašně moc lidí, které máte rádi, je to party v krásných šatech. Ale že bych na tom musela lpět, to ne,“ červenala se usměvavá herečka během rozhovoru pro Super.cz.

Otázka nás také napadla, protože jsme se s Anetou sešli přímo tam, kde žádost před sedmi lety proběhla. Na Fidlovačce totiž herečku už 1.března čeká premiéra nové hry Válka Roseových, kde po boku Martina Písaříka (44) rozjede válku slavného manželského páru Barbary a Jonathana během rozvodového řízení.

A jak je na tom sama Aneta? Umí si také pořádně dupnout? „Občas se samozřejmě s někým pohádám, to nechci lhát. Dupnout si umím,“ dodala se smíchem Aneta Krejčíková.

Reklama

Další články

Načítám