Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cher (77) se šedinami jen tak neuvidíte. Zpěvačka je odhodlaná ponechat si své havraní lokny, které příležitostně obmění za blond či jinou paruku. Svým vrstevnicím z branže, které se rozhodly upřednostnit přirozený vzhled, nicméně fandí.

„Prostě to neudělám,“ odpověděla v rozhovoru pro People na dotaz, jestli se někdy přestane barvit. Doplnila, že na jiných jsou ale šediny v pohodě.

S rapperkou Saweetie se Cher nyní objevila v kampani na dekorativní kosmetiku. Výrazný make-up byl vždycky jejím poznávacím znamením a podporuje všechny, kdo dávají líčením průchod své kreativitě.

„Je to zkrátka zábava. Pokud si někdo láme hlavu s tím, jak moc se druzí líčí, měl by se starat hlavně o sebe,“ dala na srozuměnou.

Cher se i v pokročilém věku pyšní mladistvým vzhledem. V průběhu let se hojně spekulovalo, že si k němu dopomáhá plastikami, k těm se však ikonická zpěvačka zásadně nevyjadřuje. A její recept na to, jak se udržet svěží?

„Víte, co? Nikdy byste neměly přestat být děvčetem. Když zůstanete děvčetem, nikdy nezestárnete,“ dodala.

Přirozenému vzhledu a šedinám daly v poslední době průchod například herečky Jane Fonda (86) a Andie MacDowell (63) nebo hvězdy Sexu ve městě Sarah Jessica Parker (59) a Cynthia Nixon (55) či španělská královna Letizia. Některé jsou za to kritizovány, jiným zase vzdávají hold za odvahu.

Reklama

Další články

Načítám