Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) po svém vypadnutí z reality show Survivor popsala, že řada účastníků pobyt na ostrově emočně nezvládá. Mezi nimi je i zpěvák Sebastian, který velmi špatně nese odloučení od své partnerky, miss Andrey Bezděkové.

„Hrozně se mu stýskalo. Víme o jeho osobním životě, vztahu s Andreou, snad všechno, pořád nám to vyprávěl. Furt brečel, má ji hodně rád,“ řekla Ornella v naší talk show Superchat.

„V každém vztahu je jeden drsnější a druhý něžnější. On je ten něžnější. Vůbec nechápal, že Andrea tady vydržela v minulé řadě tak dlouho. Furt opakoval, že to musí vydržet alespoň třicet dní, aby se s ním nerozešla. Že by to byl konec. To jsme slyšeli asi pětkrát denně, už mě to začínalo štvát,“ prozradila Koktová se smíchem.

„Já tak jako on nebrečela, ačkoli mám děti. Nějak jsem to zvládla. Každý měl co dělat sám se sebou, my jsme ho už ani nerozebírali. On vždycky šel někam za křoví brečet, rozjímat,“ dodala Ornella, která soutěž opustila jako třetí. Sama se rozhodla své působení v reality show ukončit po zdravotních problémech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám