Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život někdy píše skutečně neuvěřitelné scénáře. Takový si právě na vlastní kůži prožila Sandra Pospíšilová (38), která už touto dobou měla zveřejňovat rodinné fotky od moře. Místo toho ale musela zůstat v Čechách.

Dovolená snů, odpočinek u moře, slunce, dobré jídlo, úžasná příroda. Tak přesně takhle si primácká moderátorka Sandra Pospíšilová určitě představovala dlouho očekávanou exotickou dovolenou, na kterou měla odjet s manželem a dvěma dětmi. Osud tomu ale chtěl jinak. „Vidle“ do plánů hodila nemoc dcery Emily. „Touhle dobou jsme se měli ubytovávat na naší vysněné dovolené… Ale život někdy napíše takový příběh, že je během pár chvil po všem. Půl dne před odletem dostala Emilka najednou z ničeho nic horečky kolem 39 (i přesto, že doma jsme byli zdraví a děti se několik dní stranily kolektivu) a hodinu před odjezdem na letiště zvracela. Podle doktorky a testů chřipkové viry, které mohou do dvou dnů odeznít a nebo to může přejít do závažnějšího stavu,“ svěřila se Sandra s tím, že přemýšleli, jakou cestu zvolit.

Nechtěli ovšem nakazit i jejího bratra a zároveň se obávali, jak by Emilka zvládla náročnou cestu v letadle a jestli by nenakazila ostatní spolucestující. Po mučivém rozhodování tak padlo nemilé rozhodnutí. „A v tu chvíli, 4 hodiny před odletem, se sbalenými kufry, se vysněná dovolená rozplynula…,“ napsala smutně na sociální síť moderátorka, která popsala i to, že vzít si dovolenou pro ni kvůli její práci rozhodně nebylo jednoduché.

„Nebylo jiné správné rozhodnutí. I přesto, že jsme se tak těšili, co všechno dětem ukážeme a co s nimi prožijeme. Oni se taky těšili. Taky jsme složitě hledali termín a já byla moc vděčná kolegům, jak mi v práci vyšli vstříc. Ale všechno se děje z nějakého důvodu. Když jsem ji včera viděla, byla jsem ráda, že jsme nejeli. A dnes už se jí očividně ulevilo, hrajou si s bráchou, smějí se,“ svěřila se Sandra, která zveřejnila i smutný obrázek toho, jak moc se na dovolenou celá rodina těšila a počítala dny do odjezdu.

Reklama

Další články

Načítám