Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Pospíšilová (38) je zpět na televizní obrazovce. Po porodu dvou dětí se vrátila na Primu. „Návrat byl rychlý, podařilo se mi do toho rychle dostat. Od září jsem zpět. Můžete mě vídat každé úterý v ekonomickém formátu,“ řekla Super.cz Sandra.

S rodinou žijí v Brně, do Prahy zatím dojíždí. Byt, který měla v Praze, dávno opustila. „Nevyžaduje to, abych v Praze bydlela. Je to jen jednou týdně, dojíždím z Brna. Ráno odevzdám děti do školy, do školky a vyrazím do Prahy,“ vysvětlila Sandra na křtu beauty magazínu.

Sama o sebe velmi pečuje a promluvila i o zákrocích. Letos to je pět let od plastiky prsou. „Každá z nás si pomáháme. Je potřeba po třicítce o sebe dbát. Ráda si užívám ženské procedury. Slavím letos pětileté výročí se svým novým dekoltem,“ usmívá se s tím, že ani po dvou dětech není třeba nic měnit.

„Po tom, co jsem s nimi kojila, jsou v opravdu dobré formě. Líbí se mi snad ještě víc. Jsou více přirozené. Jsem ráda, že jsem do toho šla, ani jednou jsem toho nelitovala. Další plastiku prsou neplánuju, není to u mě ani nutný,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám