Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od začátku letošního roku se Sandra Pogodová (49) ještě neukázala doma. Herečka měla loňský rok pořádně nabitý, a tak ten letošní si užívá jako cestovatelka. Už koncem roku odcestovala do Egypta.

Po týdnu u moře, kde si užila potápění, vyrazila na Saharu, kde strávila celý měsíc. „Mám po celý leden semináře s turisty z Čech. Moc si to všichni užíváme a těší mě velký zájem. Je to jedno velké dobrodružství,“ svěřila se Super.cz Sandra, ze které se během několika týdnů v písečných dunách stala takřka beduínka.

Vrátit se hned domu ale neplánovala. Jen, co vyklepala ze svých věcí poslední zbytky písku, koupila letenku a odletěla do exotiky. Herečka nejdříve vyrazila do Malajsie a města Kuala Lumpur a nyní si užívá pohodu na Bali. „Mám v hlavě námět na román, takže v průběhu dovolené bych chtěla napsat knihu. Potřebuji na to klid a ten při svém pracovním kolotoči v Čechách bohužel nemám,“ svěřila se herečka s tím, že po návratu hned naskočí do svých představení v Divadle Broadway a dalších povinností.

„Bali je celé jako rajská zahrada. Kamkoliv si zajedete, připadáte si jako v pohádce. Lidé jsou tu vždy milí a usměvaví. Věří tu totiž, že když se na někoho mračíte a jste nepříjemný, tak vás může posednout démon! Říkala jsem si, že by neškodilo, abychom tomu věřili i u nás,“ svěřila se Sandra, která poslala ze svých cest pár střípků. Přírodu na ostrově poznávala nejen pod vodopády, ale nevynechala ani koupání v bazénu s příjemným pohledem na pláž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám