Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) si s rodinkou nadále užívá pohodovou dovolenou na Zanzibaru, kterou pojala jako čistě odpočinkovou záležitost. V plavkách se už divákům ukázala v seriálu Na vlnách Jadranu, který se natáčel loni v květnu v Chorvatsku. A jak na ni práskl manžel, spíše se opalovala, než natáčela.

„Užila si to o to víc, protože její postava už je v druhé sérii mrtvá, takže tam měla jen málo natáčecích dnů. Konkrétně tři, takže já to oddřel a ona si to opravdu užívala,“ řekl Super.cz Vojtěch Moravec.

Do bikin tak milovnice teplých krajů ráda vklouzla i na Zanzibaru, v dobách, kdy u nás panuje zima. Herečka předvedla své dokonalé křivky na katamaránu i u bazénu. „Na tohle jsem se taaaak těšila,“ zasnila se na sociální síti Sandra, jež si v bazénu udělala sama ze sebe legraci a předvedla i optický klam ve vodě, kdy její tělo vypadalo jako rozpůlené.

Fanoušky ale hlavně zajímalo, jak jí to sekne v plavkách. „To je vtipný, hlava jinde, tělo jinde,“ zaznělo v komentářích. „No, Sandro, nádhera, jste kočka,“ sbírala herečka jednu pochvalu za druhou.

Ostatně i loni v Chorvatsku se opalovala jako o závod pod režijní taktovkou svého muže. „Musela jsem se hodně opalovat, plavat v bazénu, cvičit a večer dělat společnost svému muži,“ smála se nedávno v rozhovoru pro Super.cz herečka, která má s manželem osmiletého syna Mikuláše.

Reklama

Další články

Načítám