Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) opět dokázala, že věk je v jejím případě jen pouhé číslo. Mexicko-americká herečka se na představení nové kolekce britského módního domu Alexander McQueen pořádně vyparádila.

A jak už patří k jejím dobrým zvykům, nechala vyniknout především svůj dekolt. Na sociální síti se pochlubila hned několika záběry své pověstné hrudníkové výbavičky, která způsobuje, že pánové mají problém se svým zrakem. Do očí se Salmě zkrátka dívat nemohou a reflexivně jim pohledy padají níže…

Salma Hayek upoutala pozornost ve stříbrné podprsence, kterou vynesla ve výrazném černém kalhotovém kostýmu. Herečka je velkou milovnicí módy. V poslední době nechyběla na celé řadě módních show včetně přehlídky Gucci na milánském týdnu módy.

Salma Hayek vypadá čím dál lépe a jen málokdo by tipoval, že bude za tři roky patřit mezi šedesátnice. Každopádně mezi nimi bude vypadat jako šmrncovní šťabajzna. Někteří lidé na sociální síti ale poukazovali na to, že byl zvolený model příliš odvážný.

„Na to, že seděla v první řadě, nejsem si jistý volbou outfitu,“ zaznělo v komentářích na sociální síti. „A co vlastně víš o módě?“ našla herečka také zastání, protože většina ji chválila, a to včetně slavných tváří, jako je například Jessica Alba nebo Paris Hilton.

Reklama

Další články

Načítám