Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) na sociální síti ráda ukazuje své křivky, v novém roce asi přemýšlela o tom, jak svůj účet ještě trochu více okořenit. Ze svého archivu proto vytáhla několik fotek, kdy pózovala v rouše Evině. A samozřejmě se setkaly s velkým úspěchem.

Lidé ji nazývají bohyní, nejkrásnější ženou světa a nemohou uvěřit tomu, jak Salma Hayek vypadá tři roky před šedesátkou. Když zveřejní snímek ze současné doby, spousta lidí jí píše i to, že vypadá lépe než před desítkami let. Teď ale herečka dokázala, že i v minulosti byla velmi půvabná. S fanoušky sdílela hned tři fotografie z devadesátých let, kdy pózovala slavné fotografce Kharen Hill. A to úplně nahá v posteli, zakrývající se pouze šeříkovým boa.

„Někteří lidé říkají, že se nikdy nemáte ohlížet zpátky, někdy je to ale ten nejlepší pohled,“ připsala si ke svému příspěvku Salma, která si je dobře vědoma, že na snímcích mohla v klidu konkurovat tehdejším topmodelkám. A snímky samozřejmě nezůstaly bez odezvy. „Vypadáte extrémně krásně s těmi úžasnými výrazy a pohyby,“ napsal jí například jeden fanoušek na sociální síti a další Salmu opěvují jako úžasnou sexy královnu.

Tentokrát ale Salmě kromě obyčejných smrtelníků ale složily poklonu i některé slavné tváře. Zpěvačka Camila Cabello ji označila jako „zlobivku navždy“, poklonu jí složila i Kate Hudson a Blake Lively dokonce přidala smajlíka slintající tváře. Mezi dalšími, které snímky zaujaly, byli i Melanie Griffith, Jeremy Renner, Carmen Electra, Joan Smalls a Linda Evangelista.

Díky těmto fotkám je jasné, že i letos chce Salma své fanoušky těšit svými sexy fotkami a zbrusu nových snímků ze současnosti se určitě dočkají, hned jak herečka vyrazí za sluníčkem a oblékne své oblíbené bikiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám