Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív to byl Ken, teď je to Barbie. Jessica Alves (40) prý za plastické operace utratila v přepočtu více než 28 milionů korun. Celkem jich podstoupila více než 100. Brazilsko-britská hvězda nejrůznějších reality show nyní předvedla své chirurgicky vylepšené tělo v bikinách během odpočinku u bazénu v brazilském Sao Paulu.

Na odiv vystavila svou postavu přesýpacích hodin, vyniknout ale nenechala jen své pozadí, ale i vylepšené vnady, na které je patřičně pyšná. Samotná Jessica nyní tvrdí, že už má svou transformaci v ženu u konce a další zákroky podstupovat neplánuje.

„Po 21 letech jsem s tím ve svých 40 letech skončila,“ řekla Daily Mailu Alves. „Nejsem dokonalá, ale alespoň jsem šťastná, že moje tělo odpovídá mé duši. Nebyla to pro mě snadná cesta, kromě množství času, který jsem zákroky strávila, to ale vnímám jako investici do šťastného života posouvající mě vpřed,“ dodala Jessica, jež ráda pózuje skoro jako v modelka a svou proměnu si nadmíru užívá.

Zatím je zklamaná jen tím, že dosud nenašla muže svých snů. Sem tam ji fotografové načapají na nějaké schůzce, většinou se ale jednalo jen o krátkodobé záležitosti.

Související témata:
Nepovedené plastiky

Reklama

Další články

Načítám