Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Londýnský týden módy si nenechala ujít ani milovnice plastik Jessica Alves (40). Brazilsko-britská hvězda, která ještě před pár lety poutala pozornost svým vzhledem jako Ken Rodrigo Alves, zvolila na charitativní večer pořádně odvážný model.

V šedo stříbrných šatech s vysokým rozparkem sotva uhlídala své obří vnady. Na slavnostní událost totiž blondýnka zvolila model se spadlými rameny a její poprsí se chtě nechtě dralo ven. V jednu chvíli ji z výstřihu, který měla opravdu natěsno, vykoukla i bradavka.

Jessica na akci pózovala nejen při příchodu, ale i na schodech, kde předvedla své pozadí, které je taktéž nepřehlédnutelné. Na akci vyjádřila, svoji podporu společnosti Prost8, která se zabývá poskytováním inovativních a minimálně invazivních zákroků mužům s diagnózou rakoviny prostaty.

Přestože na přítomné fotografy rozdávala Jessica úsměvy, v soukromém životě jí do smíchu příliš není. Stále se snaží najít toho pravého. „Ve věku 40 let jsem stále svobodná žena, přirozeně se občas cítím osamělá a často chodím na rande s cílem najít svého okouzlujícího prince,“ svěřila se Jessica Alves nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám