Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v červenci rozpadlo manželství jednoho z nejkrásnějších hollywoodských párů Sofíe Vergary (51) a Joea Manganiella, byl to pro většinu jejich fanoušků pořádný šok. Nyní se zdá, že minimálně hvězda seriálu Taková moderní rodinka už úspěšně zalovila v úplně jiných vodách. V pátek totiž vyrazila na rande s pohledným chirurgem Justinem Salimanem.

Sofía spolu se svým doprovodem zavítala do restaurace Funke, kde se toho večera konala narozeninová oslava Kim Kardashian. Herečka se tak lékařem nechala doprovázet na akci, kde věděla, že bude spousta fotografů. Že by tak románek trval už nějaký čas a Sofía se rozhodla jít s pravdou ven?

Jednapadesátiletá rodačka z Kolumbie tak nejspíš necelé tři měsíce po rozchodu s o pět let mladším kolegou ze seriálu Pravá krev znovu zaplnila prázdné místo ve svém srdci. Za herce byla vdaná osm let.

Přestože důvod rozchodu neuvedli, spekuluje se, že Manganiello si přál mít s herečkou dítě, zatímco Vergara o mateřské povinnosti nestála. Tento scénář se zdá být i celkem reálný a z obou stran pochopitelný, jelikož Manganiello vlastního potomka nemá a Sofia je maminkou dnes již dvaatřicetiletého syna Manola.

Reklama

Další články

Načítám