Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvraty v osobním životě se zdají být u některých celebrit téměř na denním pořádku. Přestože ještě koncem srpna to vypadalo, že hollywoodský hezoun Bradley Cooper (49) znovu vzplál láskou ke své expartnerce Irině Shayk (38), s níž má šestiletou dceru Leu, po jeho boku se nově začala objevovat úplně jiná modelka. Bradley se měl sblížit s Gigi Hadid (29), s níž byl již několikrát spatřen. Dokonce už mají mít za sebou romantický víkend v New Yorku.

Podle zdroje Daily Mailu je hvězda Pařby ve Vegas, Amerického snipera či romantického snímku Zrodila se hvězda z počínajícího vztahu s Gigi nadšený. Svým přátelům se měl navíc svěřit, že je Gigi přesně jeho typ. Herec navíc oceňuje, že jej modelka podporuje v jeho snaze vyhýbat se alkoholu.

„Bradley je nadšený z toho, že může Gigi poznávat. Takové vzrušení ze ženy nepociťoval už hodně dlouho. Jdou na to pomalu, ale lítá v tom. Ona je vážně jeho typ,“ prozradil zdroj z jeho okolí britskému deníku. „Gigi je dobrá máma pro svou dceru Khai a Bradley to považuje za velmi přitažlivé,“ dodal dotyčný.

Bradley a o dvacet let mladší blondýna, pro kterou měl svého času slabost i Leonardo DiCaprio, byli společně viděni 5. října na večeři v New Yorku a následně spolu měli ve městě strávit celý víkend.

„Bradley touží po tom znovu randit a být ve vztahu. Má rád všechno, co k tomu patří, a Gigi je krásná a vážně cool. Ví si rady ve vztazích, jako je tento, tedy se slavnými muži, takže je to oba baví. Bradley ani nežárlil na to, že je Irina s Tomem (Bradym, pozn. red.), ale dodalo mu to další impuls k tomu, aby se posunul dál, začal randit a mohl se zaměřit na někoho, kdo by mohl být dobrým parťákem. Všechno to vypadá velmi nadějně, je šance, že by se to mohlo změnit v něco vážného,“ nechal se slyšet další zdroj z hercova okolí.

Reklama

Další články

Načítám