Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Širší divadelní publikum objevilo zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38), provdanou Štikovou, díky muzikálu Fantom opery, v němž ztvárňovala hlavní ženskou roli. V obnoveném představení, které běží v Divadle GoJa Music Hall už ji vídat nebudeme, v roli Christine ji nahradila Natálie Grossová (21). A na konkurz Bídníků, které bude František Janeček (79) uvádět od poloviny února, ani nešla.

"Jsem strašně šťastná, že jsem mohla ve Fantomovi opery být, na to období ráda vzpomínám, ale myslím, že v tom nejlepším má člověk přestat. Čas, kdy moje srdce řeklo ne, právě nastal. Řekla jsem si, že to nebudu lámat přes koleno a půjdu dál. Ráda ty lidi uvidím, František Janeček, který mi dal šanci v době, kdy jsem nebyla vůbec známá, je také velkou součástí mého života. Moc mu za tu příležitost děkuji," vzkázala.

My jsme se s Míšou potkali na natáčení její nové a vlastně první desky se symfonickým orchestrem Českého rozhlasu. Písničky jí napsali Jan Kučera a Václav Noid Bárta s manželkou Eliškou. Na první desku si docela počkala.

"Nebyl čas a ta energie patřila někam úplně jinam. Na to nejlepší možné místo, což je naše Anežka. Teď už je větší, tak je třeba to dotáhnout, a je to tady. Divadlo bylo můj život, ale bere extrémně mnoho času. Pro mě je mnohem snazší kombinovat mateřství se sólovou dráhou," vysvětlila Míša, která bude mít v repertoáru široký záběr od opery až po rockové balady. První velký koncert plánuje na 3. června 2024.

Reklama

Další články

Načítám