Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řeklo by se, že nejde o kulatiny, tak proč pořádat velkou oslavu. Nicméně producent František Janeček (79) se domnívá, že v jeho věku stojí za oslavu každý den. "Jsem ve věku, kdy už se kácí v našem lese, nebudu uvádět žádné příměry, tak je potřeba slavit cokoli. A já jsem vždycky rád, když vidím spoustu blízkých a kamarádů. Užívám si to," řekl Super.cz.

Velkou radost měl z toho, že mu přišla popřát i Jiřina Bohdalová (92). "Jiřina je jedna z mých nejbližších kamarádek. Vzhlížím k ní s velkým respektem a obdivem, jakou má energii, jak pracuje a jaký je to úžasný člověk. Je to takový můj guru," přiznal, že slavná herečka je pro něj vzorem, jak v pokročilém věku nehodit vše za hlavu a dál si užívat jak práce, tak života.

14. září obvykle Janeček narozeniny slavil velkolepou premiérou. S tou ale tentokrát počká. Pro velký zájem diváků se v jeho Divadle GoJa Music Hall bude až do prosince opět hrát fenomenální muzikál Fantom opery. Pak ale producent chystá novinku.

"Připravujeme Bídníky, premiéra by měla být v druhé půlce února. Sice jde o klasiku, ale jako první na světě přijdeme s představením s využitím nejmodernějších technologií. Bude to takový dárek, který si dám k osmdesátinám," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám