Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadský herec Ryan Gosling (43) se stal nejnovějším hitem internetu. Konkrétně pak jeho vtipná reakce na vítězství jedné z cen během nedělního udílení Critics Choice Awards v kalifornské Santa Monice.

Očividně zmatený představitel Kena z filmu Barbie ocenění nečekal (stejně jako většina publika) a po vyhlášení písně I’m Just Ken ze zmiňovaného snímku Grety Gerwig jen opatrně mrknul kolem sebe, zda se jen nepřeslechl…

Skladba I‘m Just Ken byla vyhlášena jako nejlepší původní píseň, ale Ryan jako kdyby nevěřil vlastním uším a zatímco okolo něj se všichni radovali, on předvedl stoický výraz se svraštělým obočím a pohledem ze strany na stranu.

Jeho reakce teď koluje internetem jako mem a lidé se předhánějí ve vtipných a výstižných komentářích. Místo poněkud zmateného Goslinga, který se ovšem záhy vzpamatoval a dál už se radoval i společně s režisérkou Gerwig a ostatními, se na podium vydali převzít cenu autoři písně Mark Ronson a Andrew Wyatt.

Není tajemstvím, že výrazně větším adeptem na vítězství byla například píseň What Was I Made For ze stejného filmu od Billie Eilish, která nedávno vyhrála ve stejné kategorii Zlatý globus.

Snímek Barbie měl přitom v kategorii ještě jedno zastoupení, a to píseň Dance the Night. Goslingova hitovka porazila ještě písně Peaches z filmu Super Mario Bros. ve filmu, Road to Freedom od Lennyho Kravitze z životopisného filmu Rustin a This Wish z animovaného snímku Přání.

Reklama

Další články

Načítám