Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco celebrity tentokrát vzaly svou úlohu módních vzorů svědomitě a na udílení filmových cen Zlatý glóbus dokázaly, že to jde i bez zbytečného odhalování, zpěvačka Billie Eilish (22) z řady elegantních rób poněkud vybočovala…

Americká talentovaná umělkyně, která se dokázala prosadit mezi největší hudební hvězdy už jako teenagerka, se v neděli večer dočkala dalšího obrovského úspěchu. Proměnila totiž nominaci a za její píseň What I Was Made For? ze snímku Barbie si odnesla cenu v kategorii Nejlepší původní píseň.

Billie během děkovné řeči nezapomněla mimo jiné na svého bratra Finnease, režisérku snímku Gretu Gerwigovou, představitelku hlavní role Margot Robbie, své rodiče ani na tým a manažery.

Eilish se ovšem svěřila i s mnohem niternějšími věcmi: „Bylo to přesně před rokem, co nám promítli film, a já na tom tehdy byla velmi, velmi mizerně a v depresi. A psaní té písně mě vlastně tak trochu zachránilo. Po roce jsme tady a je to vážně surrealistické. Cítím se neuvěřitelně. Neuvěřitelně šťastná a vděčná,“ nechala se slyšet Eilish, která si při odchodu ze slavnostního večera ještě na ulici střihla oslavný taneček s hercem Andrewem Scottem (47).

A přestože lidé úspěch svérázné zpěvačce vesměs přejí, nedokážou si odpustit komentáře směrem k její ‚velké večerní‘. Billie se očividně vrátila ke svému zažitému nekonvenčnímu a oversize stylu a byla tak trochu zase jako ‚hadrník‘.

Lidé si ji za neuctivý výběr šatníku dobírali a někteří přidali i ostřejší komentáře: „Snad i v kontejneru by našla lepší ohoz,“ nebo „Dostala tu cenu za nejsměšnější vzhled?“

Reklama

Další články

Načítám