Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory tomu, že získal šanci získal svého prvního Oscara, je po vyhlášení nominací Ryan Gosling (43) zklamaný. Herec byl nominován za svou roli ve snímku Barbie na nejlepšího herce ve vedlejší roli, ale jeho kolegyně se bohužel ve svých kategoriích nominací nedočkaly.

Ryan ve veřejném prohlášení vyjádřil vděk za to, že jej akademie nominovala, ale podle herce by si zasloužily totéž i představitelka Barbie Margot Robbie (33) a režisérka snímku Greta Gerwig (40).

„Není Kena bez Barbie a není filmu o Barbie bez Grety Gerwig a Margot Robbie, dvou osob, které jsou nejvíce zodpovědné za tento historicky a celosvětově oslavovaný film. Říct, že jsem zklamaný, že nejsou nominované ve svých kategoriích, by bylo slabé slovo,“ napsal Ryan v prohlášení.

„Jejich práce by měla být oceněna spolu s dalšími velmi zasloužilými nominovanými,“ dodal herec, který se již minulý týden dočkal obrovského úspěchu, když jeho song z filmu Barbie s názvem I’m Just Ken byl vyhlášen jako nejlepší původní píseň během udílení filmových cen Critics Choice Awards. Jeho reakce, během které chvíli jen nevěřícně zíral okolo sebe, obletěla internet.

Společně s Ryanem jsou na nejlepšího herce ve vedlejší roli nominováni ještě Robert Downey jr., Robert De Niro, Sterling K. Brown a Mark Ruffalo.

Reklama

Další články

Načítám