Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uvedení nové české komedie s názvem Můžem i s mužem, která vznikla pod taktovkou Vandy Hybnerové, (55) si nenechala ujít řada známých osobností.

Mezi prvními se v kině objevila herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49), která ztvárnila jednu z hlavních rolí. Na červeném koberci poutala nejen svým výrazným make-upem, ale také černým overalem, ve kterém vynikla její štíhlá figura. Zatímco Kaira zvolila styl á la žena vamp, její kolegyně, herečka Dagmar Zázvůrková, oblékla něžné krémové šaty, ve kterých vypadala jako víla.

Premiéru nové komedie si nenechala ujít ani herečka Lucie Vondráčková (44), která se v kině nehnula na krok od svého přítele, bojovníka MMA Zdeňka Polívky. Se svou drahou polovičkou do Lucerny dorazila také herečka Jitka Sedláčková, která ve snímku ztvárňuje jednu z hlavních rolí.

Červený koberec ozdobila v krátkých černých šatech zpěvačka a herečka Šárka Vaňková (36), která si premiéru nenechala ujít po boku svého přítele, kterým je herec a muzikant Petr Vondráček. Po delší době se ve společnosti objevila také představitelka legendární Jitky z Discopříběhu. Jaroslava Stránská, která se na obrazovkách aktuálně opět objevuje v roli policistky v seriálu Policie Modrava, na premiéru oblékla něžné růžové šaty a doprovodil ji její manžel. Kdo další se v kině objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám