Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Krampol (85) tráví posledních pár týdnů v Nemocnici Na Františku. Hospitalizovaný je kvůli problémům s kolenem a chůzí, která mu v poslední době činila čím dál větší potíže. Po rehabilitacích se nyní cítí lépe, a dokonce už začal znovu chodit.

V léčbě plánuje herec a bavič pokračovat, dokud lékaři nerozhodnou, že může nemocniční lůžko opustit. Samo sebou se těší domů, informace o tom, že by jeho cesty z nemocnice měly vést rovnou na LDN, herce pořádně rozpálily.

„Prosím vás, já nevím, který kretén, opravdu hovado, kdybych ho viděl, tak ho kopnu, nechci říct kam, si vymyslel takovou kravinu. Co bych se stěhoval? Jako že mě bolí noha, tak si půjdu lehnout do domova důchodců? Nic takového neplánuju,“ řekl Super.cz Jiří Krampol, který se po léčbě chce vrátit zpět do svého bytu.

„To s tím domovem důchodců a tím, že komu odevzdám klíče a budu se stěhovat, tak tyhle kraviny, co povídají, mi jsou už 20 let úplně jedno,“ svěřil se Jiří Krampol, který naopak plánuje po opuštění nemocničního lůžka další pracovní aktivity.

Nic ale nechce přehánět, a jak sám říká, hodlá být hodný a nabírat si práce přiměřeně. Za péči lékařů a sester je totiž vděčný. „Na žádné zájezdy do Ostravy už jezdit nebudu,“ říká rozhodně Krampol. „Dostal jsem nabídku od té nové televize, že tam budu každý týden pravidelným hostem. Potom máme před sebou film o boxu, kde budu hrát tatínka Karlose Vémoly. Potom mám ještě dělat nějaký pořad, takže je toho dost, ale všecko je to vsedě, v klidu, vleže, abych uklidnil doktory,“ dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám