Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tři týdny tráví Jiří Krampol v Nemocnici Na Františku. Do péče lékařů ho přivedly problémy s kolenem a chůzí, která mu činila problémy už delší dobu. Rehabilitace, které podstupuje, prospěly i jeho průduškám. Herec a bavič už se nezadýchává a znovu chodí bez pomoci.

„Já děkuji panu profesoru Špačkovi, že mě sem nahnal. Moc se mi nechtělo, ale poslechnul jsem ho a jsem nadšený, protože jsou tady skvělí a opravdu se mnou dělají dopoledne a odpoledne rehabilitaci,“ svěřil se Super.cz Jiří Krampol, který má radost, že opět chodí i bez berlí.

„Dnes jsme měli schody odpoledne, což je nejtěžší disciplína. Chodili jsme ze schodů a do schodů, a když to srovnám, tak před třemi týdny bych nechytil dech. Teď jsem se sice zadýchal, ale nebylo mi na omdlení. Je to opravdu zázrak. Chodím o sto padesát procent líp,“ svěřil se Jiří Krampol z nemocnice, kde jsme ho navštívili.

V péči lékařů je odhodlaný být i nadále. „Budu tady do té doby, až ta noha bude v pořádku, a já se tomu nebráním,“ prozradil herec, který má rehabilitace dvakrát denně a mezi nimi stíhá také stále pracovat. Na to, aby jen ležel na lůžku a sledoval televizi, prostě není. „S kamarádkou a kolegyní Beou Albrecht tady točíme cédečka, natočili jsme dvě. Verše od Josefa Fouska a teď děláme mluvené šansony od Oldřicha Dudka,“ prozradil nám Krampol, kterému lékaři stále připomínají, že nejdůležitější je odpočinek.

„Nejsem workoholik, ale doktoři mi říkali, že musím víc odpočívat. Jestli pro někoho je odpočinek, že si sedne do křesla, vezme si lahvové pivo a čumí na televizi, tak pro mě to odpočinek není, ale je to za trest. Pro mě je odpočinek, když je někde sranda,“ prozradil nám Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám