Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gisele Bündchen možná vypadá jako silná žena, uvnitř je ale velmi křehká a emoce ji ovládají stejně jako kohokoliv jiného. Topmodelka je neudržela na uzdě během rozhovoru s moderátorkou, která se jí zeptala na to, jak se jí daří po rozvodu.

Vztah Gisele a dnes už bývalého hráče amerického fotbalu Toma Bradyho byl jako pohádka. Jemu muži záviděli jednu z nejkrásnějších a nejúspěšnějších modelek světa a jí zase úspěšného a dobře vypadajícího sportovce. Potkali se ovšem v relativně mladém věku, a jak to v životě bývá, názory na život se mění. „Když mně bylo 26 let a jemu 29 let, potkali jsme se, chtěli jsme rodinu, chtěli jsme věci společně. Jak čas plyne, uvědomujeme si, že jsme prostě chtěli jiné věci,“ řekla Vanity Fair v březnu 2023.

Rozpad jejich vztahu byl pro veřejnost šokem, modelka ale později prozradila, že za zavřenými dveřmi jejich domova se už delší dobu odehrávaly názorové neshody. Rozchod manželé a rodiče dvou společných dětí oznámili v říjnu roku 2022. A jak se zdá, rána se stále pořádně nezacelila. Modelka teď poskytla velký rozhovor Robin Roberts v pořadu IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain, a ta se kromě jiných oblastí dotkla právě i rozvodu.

Moderátorka zahrála na citlivou notu, když použila starší vyjádření Gisele, kdy rozvod s manželem přirovnala ke „smrti snu“, a vzápětí se jí zeptala, jak se tedy teď má. Modelka chtěla začít odpovídat, v tu chvíli ji ale přepadly emoce, a dokonce se musela odvrátit od kamery a poprosit lidi ze štábu, aby chvíli počkali.

S moderátorkou pak Gisele probrala i další citlivé téma, a to výchovu dětí. Ta prozradila, že je teď pro ni vše těžší, protože děti může ovlivnit jen v době, kdy jsou u ní.

V upoutávce se ovšem Robin zeptala i na to, jestli je Gisele v současné době ochotná někomu otevřít své srdce a odpověď byla jen „hmmm“. Tak uvidíme, co o sobě ještě prozradí v celém pořadu, který budou lidé moci vidět ve čtvrtek 7. března na Hulu.

Reklama

Další články

Načítám