Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 75 let odešla na věčnost maminka brazilské topmodelky Gisele Bündchen (43). Vania Nonnenmacher trpěla rakovinou, jejímž následkům v neděli bohužel podlehla. Modelka svou milovanou maminku nesmírně obdivovala a v minulosti ji nazvala svou hrdinkou.

O úmrtí informovala brazilská média, která uvedla, že paní Nonnenmacher zemřela v neděli v nemocnici Moinhos de Vento v Porto Alegre. Modelka prozatím prohlášení nevydala.

Vania Nonnenmacher se svým mužem, univerzitním profesorem Valdirem Bündchenem, měla šest dcer, kromě Gisele ještě Patríciu, Rafaelu, Raquel, Grazielu a Gabrielu. Modelingová ikona již kdysi popsala svou matku jako jádro jejich velké rodiny a chovala k ní obrovskou úctu. Vždy zmiňovala její sílu, oddanost a vřelost.

„Moje máma zasvětila celý život své rodině a dělala to s neuvěřitelnou grácií,“ napsala již dříve Gisele na svém blogu a zmínila, že se její maminka vždy snažila udělat vše, co mohla, pro ni a jejích pět sester.

„Je to moje hrdinka. Ona je důvodem, proč věřím, že žena je jádrem rodiny,“ dodala s tím, že se snaží vychovávat své děti po jejím vzoru. „Mohu jen doufat, že budu pro své děti tím, čím ona vždy bude pro nás… naše pevná skála.“

Gisele naposledy zveřejnila sérii fotografií s maminkou a tatínkem v červenci 2022 k příležitosti jejích 73. narozenin, k níž uvedla: „Krásné narozeniny, mami! Vždy budu vděčná za vše, co jste pro nás udělali a stále děláte. Děkujeme, že jste vždy milující, inspirativní a že jste nás vše naučili. Děkuji, že jsi mi dala život! Tak moc Tě miluji!“

Související témata:
Vânia Nonnenmacher

Reklama

Další články

Načítám