Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální magnát Jaromír Soukup (55) otevřeně promluvil o tom, jak to má po rozchodu s Agátou Hanychovou (39), se kterou mají sedmiměsíční dceru Rozárku. Promluvil také o údajném vztahu s jistou matkou čtyř dětí Markétou, která se má kvůli Jaromírovi dokonce rozvádět.

„Je to blbost. S Markétou se známe, jsme léta přátelé a naprosto nic mezi námi není,“ řekl Super.cz Soukup. „Od rozchodu s Agátou v mém životě jiná žena není, žiju prací,“ dodal mediální magnát na stém výročí muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway, kam dorazil na pozvání producenta Oldřicha Lichtenberga.

Jaromír dorazil sám, ale o ženskou společnost rozhodně nouzi neměl. Několik žen se s ním přišlo vyfotit a zahrnuly ho obdivnými slovy. „Jsem vaše obrovská fanynka. Velmi vás obdivuji,“ řekla mu mimo jiné žena původem z Ukrajiny a požádala o společný snímek. Jaromíra Soukupa tak může těšit, že o něj ženy stále mají zájem.

Reklama

Další články

Načítám